You are here
Home > Minden más... > A pickup alkatrészek specialistája: Maxliner

A pickup alkatrészek specialistája: Maxliner

A pick-upok általában többre képesek, mint azt a gyári kivitel eredetileg lehetővé teszi. A Maxliner Hungary Kft. ebben szolgálja ki a vásárlók igényeit, több mint félszáz pickup-modellváltozathoz biztosítja a tartozékok széles skáláját.

Forgalmaz felépítményeket, platóbéléseket, önmentő csörlőket, tárolórendszereket, bukókereteket, oldalfellépő küszöböket, haspáncélokat, munkalámpákat, terepgumikat, erősített futómű emelőszetteket– sorolhatnánk.

A mátészalkai székhelyű Maxliner Hungary Kft. nem csupán a hazai márkakereskedések egyik legnagyobb beszállítója a pickup szegmensben: minőségi márkákat képvisel. Csak platóbélésből évente több mint 1 millió gyári minőségű darab készül a Maxliner kiemelkedő technikai színvonalú gyárában. Az üzemekben a gyártás a legkorszerűbb eszközökkel és a legújabb minőségbiztosítási szabványok alkalmazásával történik.

A Maxliner Hungary Kft.-nél mindenki megtalálhatja pick-upjához a számára legideálisabb, egyedileg igényeihez alakított felépítményt, kiegészítőt.

Rendkívül népszerű a cég kínálatában az Ironman 4×4 futóműemelés is, amelynek beépítése jelenleg kizárólag a Maxliner Hungary Kft.-nél rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság átalakítási engedélyével. Az Ironman 4×4 emelőszett – amely a többi termékhez hasonlóan széles típusválasztékban érhető el, akár 600 kg feletti állandó terhelésre szabva – a hatóság által elfogadott legális dokumentációt kap az átalakításról, illetve a Maxliner Hungary Kft. a szükséges műszaki vizsgát is lebonyolítja.

Az optikai kiegészítőkre is nagy a kereslet a Maxliner Hungary Kft. kínálatában. A cégnél olyan egyedi kiegészítőket kaphat a vásárló, amiket biztosan nem lát viszont az utcán közlekedve – ilyenek például az egyedi színre fényezett designelemek, sárvédőszélesítések.

A fent felsorolt felszereltségi variációk lehetőséget adnak arra, hogy segítségükkel a terepjáró minél inkább a felhasználó igényeihez igazodjon.

A Maxlinert nem csak a magas minőség és választék emeli ki a konkurens cégek sorából, hanem a megbízhatósága is. Ha az ügyfélnek új igényei merülnek fel, esetleg garanciális problémája van, bizalommal fordulhat a céghez évek elteltével is. Huszonöt éves tapasztalatával magabiztosan mozog a szegmensben, akár több száz pick-upból álló flotta kiszolgálását is képesek a legmagasabb színvonalon ellátni.

A Maxliner Hungary Kft. piacvezető vállalkozásként nem csupán alkatrészeket és kiegészítőket forgalmaz, részt vesz a technikai átalakításokban is. A magas színvonalú munka mintegy hatszáz négyzetméternyi műhelyben folyik. A cég saját tesztautókat is épít a legtöbb Európában népszerű modellből.

A fent soroltakat igazolja a Maxliner Hungary Kft. népszerűsége a pick-up tulajdonosok körében, illetve az, hogy egyre növekszik flotta-ügyfeleik, illetve külföldi megrendelőik száma is.

(X)

Vélemény, hozzászólás?

Top