You are here
Home > Minden más... > HELLA – innovatív és elegáns megoldások

HELLA – innovatív és elegáns megoldások

Az 1959-ben két munkatárssal indított vállalkozást lendületes fejlődése és rohamos növekedése formálta mára piacvezető nagyvállalattá. A HELLA Sonnen- und Wetterschutztechnik GmbH meghódította nem csupán Ausztriát és Németországot, de belépve a horvát és a szlovéniai piacra nemzetközi terjeszkedését Csehországban, Svájcban, Olaszországban és Szlovákiában is folytatta. Mostanra a cég vezető szerepet harcolt ki magának Európa-szerte.

Sikerük kulcsa a hathatós csapatmunka, hírnevük pedig annak eredménye, hogy tradícióikhoz a rohamos műszaki fejlődés mellett is tartják magukat. Egy kézből kínálják a nap- és az időjárás-védelem minden területe számára a kiváló minőségű és egyben gazdaságos megoldásokat.

A HELLA toldásmentes kávaszigetelő rendszer időt és költséget takarítanak meg, megakadályozzák az építkezési hibákat, optimalizálják az építkezés minőségét és teljesítik a jövő szabványait. A nyílászárók és a nap elleni védelem egy rugalmas, méretre szabott és tökéletesen felszerelt egységgé olvadnak össze. Pontosan ilyen termékük a TRAV®frame is, mely egyszerűen és tökéletesen integrálható ablak, ablakpárkány és napvédelem összetett kombinációját takarja. A TRAV®frame egy olyan kész üzemi körülmények között összeállított rendszer, mely egyszerű szereléssel, időt és költségeket megtakarítva építhető be az előre kialakított falnyílásba.

 

Legjobb minőség – méltányos ár

A HELLA TRAV®frame nem csupán az építészek és építőmesterek, de az ügyfelek számára is számtalan előnyt tartogat. Mindegy, hogy milyen építési adottságokkal találja szembe magát, a TRAV®frame minden falazathoz optimális megoldást kínál! Gyors beépíthetősége okán kevesebb szerelési költséggel számolhat az ügyfél és beépíthetősége mellett az energiahatékonysága is csökkenti a költségeket, mindemellett magas hangszigeteléssel bír. Általa könnyen kiküszöbölhetők a szokványos ablak nyílászáró beépítési hibák és megszünteti a hőhidakat penész képződésének veszélye nélkül. Egy rendkívül megbízható, könnyen szerelhető és roppant esztétikus rendszer, mely minden érvényes előírásnak megfelel. Kombinálható bármilyen árnyékoló- és szúnyogháló rendszerrel. A TRAV®frame rendszer egyszerre kínál tökéletes megoldást 5 munkafolyamatra.

 

Árnyékolás és fényáteresztés/fényirányítás

Az árnyékolók hatékonyságán felül a vizualitást a szövetek nagy választéka erősíti. Választható akár üvegszálas, akár poliészter vagy innovatív speciális szövettel.

A termék különleges tulajdonságát az ügyfél által kiválasztott redőnyprofil is meghatározza. A profilok formája, kivitelezése és anyaga intenzív kutatás és évtizedes tapasztalat eredménye. Minden redőny alapvetően védelmet nyújt és energiát takarít meg a fűtésnél és a hűtésnél.

HELLA redőnyök
HELLA redőnyök

A HELLA zsaluziák és raffstore-ok a napfényt pontosan a felhasználó igénye szerint adagolják és irányítják. Fölöttébb praktikus funkció, főleg képernyő előtti munka esetén, a „fényirányítási” lehetőség, amellyel a fényt célzottan a helyiség mennyezete felé irányítható. Szintén HELLA fejlesztés a „munkaállás“, amely a raffstore kinyitása és bezárása esetén fokozatmentesen szabályozható a bejövő fény mennyisége. Mindkét funkció csökkenti a mesterséges fényforrások használatát és jó közérzetet biztosít.

A HELLA által kifejlesztett két részes alumínium ablakpárkány kiváló kiegészítője a TRAV®frame rendszernek.  A tökéletesen illesztett, magas minőségben eldolgozott és elegánsan kinéző ablakpárkány rendszer többletráfordítás nélkül szállítható.

Mivel a légzáróság egyik lényeges feltétele az energia hatékony épületeknek, valamint a nedvesség által okozott építési károk elkerülésének, a légzáró ablak- és árnyékoló beépítés a TRAV®frame rendszer különleges tulajdonságainak köszönhetően magas minőségben és különösképpen hatékonyan létrehozható.

Innovatív és időtálló

Már a tokos ablakok korábbi generációi is használták a légpárnát, mint klíma puffert, de a HELLA modern ablak-, napellenző- és időjárás-védelmi megoldásai tökéletesítik ezt az elvet és még hatékonyabb, levegővel telt klímazónát képeznek, amely a meleget és a hideget is megbízhatóan felfogja. Ezzel csökkennek az energiaköltségek és növekszik a kényelem.

A HELLA ma egy nemzetközileg jelentős vállalat, amely tartós árnyékoló és klímaszabályozó rendszereket fejleszt, vezető pozíciót betöltve a piacon.  Legyen szó akár családi házról, vagy bármilyen nagyberuházásról a HELLA-nál minden egy kézből beszerezhető: a fejlesztéstől a beszerzésen és gyártáson át egészen a szerelésig. A HELLA úttörő technológiákkal új standardokat hozott létre. Termékeik az eredeti minőségével rendelkeznek, innovatívak és tartósak, modern és környezetbarát gyárakban készülnek.

(X)

Vélemény, hozzászólás?

Top