You are here
Home > Diéta > Akik fegyvert kovácsolnak a testükből

Akik fegyvert kovácsolnak a testükből

Számos közösségi, illetve videó- és képmegosztó oldalt leptek el az életmódváltásba kezdő nők százezreinek posztjai, egymást motiválva, egyre magasabbra rakva a lécet. Nincs már kifogás, a prioritási listák élére került a harc a tökéletes alakért!

A dolgozó nők az alvás idejükből csippentenek le pár órát, a főállású anyukák otthon, csöppségüket bevonva tornáznak együtt, a háziasszonyok pedig vasalás, portörlés és porszívózás közben ötvözik a kellemest a hasznossal, így kovácsolva fegyvert a testükből. Számos blogger anyuka videója bizonyítja, hogy nincs az a kifogás, ami meggátolhat egy nőt a napi edzésben. Nemrég szült bombázó anyukák töltenek fel ötletesebbnél ötletesebb napi rutin feladatokat, amiket a mozgással ötvöznek. Mert hiába várunk csodára, a kerek, feszes feneket nem a Jézuska hozza.

Hajrá hölgyek, ideje megküzdenünk magunkkal, magunkért. Na, persze az is elég motiváló, mikor a férfiak, akik nem rakják ki az életüket a kirakatba, egyszer csak sorra posztolják a képeiteket edzés közben, után…na jó, főleg hátulról, eldicsekedve a nagyvilágnak. Igen, így kell egy nőnek kinézni! De hát mi másért csináljuk? Magunkért és hogy mások csodálatát, elismerését megkapjuk.

Nos, íme néhány ismert ember, akiket követve – akár az Instagramon, vagy bármely videómegosztón -, kellő motivációhoz juthatunk ahhoz, hogy belevágjunk az életmódváltásba.

Rosie Mercado plus size modell néhány hónapja még 189 kg-t nyomott. A hétköznapi kellemetlenségeket megelégelve diétába kezdett és pár hónap leforgása alatt 107 kg-t fogyott. Boba formáját a szénhidrátmentes táplálkozásnak köszönheti és persze kitartásának. Természetesen a bőreltávolító műtét elkerülhetetlen volt, így újabb 9 kg-val csökkent a testsúlya. Hatalmas népszerűségre tett szert életmódváltásával, rengeteg követője lett mind a Fb-on, mind az Instagramon.

5290,xcitefun-eva-longoria-bebe-sport-2

Eva Longoria nem csak a férfiak, de a nők körében is nagy népszerűségnek örvend. Őszinte vallomása után, miszerint utál edzeni, számos, irigye avanzsált követőjévé. Azonosulni tudtak vele, a súlyfelesleggel rendelkező, mozgást hanyagoló nők, akik számára példát mutatott, mivel bevallotta, a jó alakért neki is minden nap szó szerint meg kell szenvednie.

Oprah Winfrey a 60-as nőket motiválja arra, hogy sosincs késő. Konferenciahívással tartja a kapcsolatot és osztja meg tapasztalatait.  Szívesen ad és cserél tanácsot azon fogyókúrába kezdett nőtársaival, akik a változás mellett döntöttek. A népszerű műsorvezetőnő életmódváltásának köszönhetően, rövid idő leforgása alatt 10 kg feleslegtől szabadult meg.

Lindsay Ellingson és Candice Swanepoel fehérnemű modellek, akiknek mindig tökéletes formában kell lenniük. A tökéletes alakkal rendelkező hölgyek nemrég tanácsadásba kezdtek mind a mozgás, mind az helyes étkezéssel kapcsolatban. Számos praktikát, tippet és ötletet osztanak meg közösségi oldalukon, hogy követőik hasonlóan makulátlan testet kovácsolhassanak maguknak.

kim-kardashian-eating

Kim Kardashian nemrég adott életet második gyermekének. Terhessége alatt 27 kg-t szedett fel. A 35 éves celeb, nemrég twittelte ki, hogy sikerült megszabadulnia az első, 13 kgtól. Sok kismama kapta fel erre a fejét és már azok is figyelik a botrányhősnő bejegyzéseit, akik körében nem igazán volt népszerű ez eddig.

Legyen celeb, sztár, vagy a szomszéd újdonsült anyuka, ha valaki őszintén nyilatkozik közösségi oldalain problémáiról, kétségeiről, félelmeiről az emberek könnyebben tudnak azonosulni vele, ő maga pedig annál több követőre és rajongóra tesz szert. Úgyhogy, miután az időhiányban szenvedő hétköznapi anyukák, minden anyagi befektetés nélkül, fittnesz sztárokká avanzsálódnak a videómegosztókon, már számunkra sem lehet több kifogás!

Szerző: phm

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Top